EnglishRussian
Forex Signals
Signals News
Forex Signals Service
Signals Performance
Sign Up
Contact Us
Login

1.What’s the type of the strategy: scalping, intraday trading, long term trading, etc?
Answer:intraday and lonhg term trading

2.What’s the probable risk of the system and the signals, given by it?
Answer:20%

3.If you open positions with more than 1 lot, explain the reason for that. Describe, when you open positions with one lot, when with 2 lots and so on. Notice, that describing of using number of lots is obligatory.
Answer:more time try only open positions by 1 Lot

4.What kind of system do you provide: trending, countertrending, breakout, trading range, hedging etc.?
Answer:Trending , Trend Line , fibonaci

5.Do you use channels or Fibonacci retracement, etc.?
Answer:Yes , Sure

6.When do you usually give signals?
Answer:when breal or touch channel , trend lines , fibonaci

7.How often do you give signals?
Answer:when breal or touch channel , trend lines , fibonaci

8.Do you usually open market orders or pending ones, or both?
Answer:both

9.What methods do use while analyzing the market? How do you use fundamental and technical analysis?
Answer:analyzing the market

10.How do you react on the news? Do you work when important news comes out?
Answer:when news only see market

11.What is the average term of your trades?
Answer:500

12.What periods of time you use for analysis of the market?
Answer:H1 , H4 and daily

13.What tools and indicators do you use for analysis? How do they help you?
Answer:MACD

14.Due to what rules do you open positions? (How do you enter the market?)
Answer:when break or touch trend lines , channels , Res , Sup , Fibonaci

15.What rules do you follow for closing positions?
Answer:when touch trend lines , channels , Res , Sup , Fibonaci

16.How do you determine the levels of Take-profit and Stop-loss?
Answer:when touch trend lines , channels , Res , Sup , Fibonaci

17.How do you do money management? What’s the risk of every trade?
Answer:for per trade 5% and more all open positions 20% ~ 30%

18.Do you change your strategy in some way due to the moving of the market? If yes, what were the last changes?
Answer:No

19.Who can use your signals and who cannot?
Answer:All Can use from our signals

20.What should be also taken into consideration, while working with your signals?
Answer:-

21.What other advantages of your trading strategy can you admit?
Answer:move by Market Move

fxwiner_trader - system FX

  Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec
2006 -0.4% +1.5%
2007 +1% +4.6% +6.4% +3.2% +2.4% +1.8% +1.4% +2.4% +0.7% +1.8% +2% +1.1%
2008 +0.6% +0.4% +2.3% +2.2% +1.4% +1.1% -2.8% -3.6% -0.7% -0.7% +0.9% -0.8%
2009 +0.4% -1.6% -1.3% +3.9% +1% +0.7% -0.3% +1% +1.4% -0.4% +1.3% +0.6%
2010 +0.8% -1.1% (+0%)
Get access to forex trading strategy
Pips $
Get access to forex trading strategy
Strategy Name Fxwiner_trader
Date Started 2006-11-23
Number of weeks 175
Max concurrent lots 10
Max drawdown for 1 lot 200 (pips)
Min account amount $ 20000
Max drawdown for full amount 10 % OK
Trading currencies EUR/USD, USD/JPY, GBP/USD, USD/CHF, EUR/CHF, AUD/USD, USD/CAD, NZD/USD, EUR/GBP, EUR/JPY, GBP/JPY, CHF/JPY, GBP/CHF, NZD/JPY, AUD/JPY, EUR/AUD, AUD/CAD, CAD/JPY
Pips $
Total +7388 pips +$1270.81
Total profitability +6.35 %
Trades 1115
Profitable Trades 729
Loss Trades 386
Win ratio 65 %
Maximum account level +7644 pips +$21478.81
Minimum account level -96 pips +$19332.21
Max loss -1086 pips -$1127.18
Max loss (%) 5.60%
since 2009-01-28 to 2009-05-13
 
 
2005 - 2010 © Copyright Forex Signals (GFSignals.com)
Forex - Twitter   Forex - Facebook
Please see our Disclaimer at http://www.gfsignals.com/risk.php